Drivstoffkontroll

Full oversikt over ditt drivstoff forbruk


AutoTrack tilbyr en profesjonell drivstoffkontrollløsning. Overvåking av drivstofforbruket vil forbedre drivstofføkonomien og spare dere for penger

Få oversikt over ditt drivstofforbruk og se gjennomsnittlig forbruk for kjøretøyene dine over ulike tidsintervaller. Systemet vil hjelpe deg med å identifisere hvilke biler som har høyest drivstofforbruk og se ruter. Sjåfører vil bruke mindre drivstoff og vite at drivstofforbruket overvåkes med nøyaktige sensorer. Dette kan også brukes til å skape incentive basert belønningssystem for sjåfører for å belønne dem for drivstofføkonomisk kjøring.

Full oversikt over tankfyllinger


Ved å overvåke dine tankfyllinger til en hver tid, vil det også hjelpe deg bedre å planlegge ruter. Bruk dette for å planlegge neste tankfylling til sjåførene, noe som vil optimalisere flåtenes ruter og spare tid og penger ved å eliminere unødvendige ruter og stopp.

Se endringer i drivstoffnivå


Drivstoffgrafer hjelper deg med å identifisere stedet der bilførerne stoppet for tanking. De kan også brukes til å finne potensielle drivstoff tyveri og vil da sørge for at ingen kan stjele drivstoffet ubemerket, noe som potensielt kan spare din bedrift for mye penger.

Gir innsiktsfulle drivstoffrapporter


Bruk data smart. Systemet samler verdifulle data om kjøretøyene dine, inkludert data om drivstofforbruk og bensinstopp. Bruk rapporter til å analysere detaljert informasjon om hvert kjøretøy og kjøreavstand og kjøreavbrudd. Dette kan brukes til ulike sammenligninger og beslutninger for å spare og å optimalisere flåteens drivstofforbruk.

Følg drivstoffet hvor som helst


Ta systemet med deg på farten. Bruk våre mobilapplikasjoner for å se de viktigste dataene om flåten din, inkludert drivstoffgrafer, gjennomsnittlig forbruk og drivstoffstopp. Tilgjengelig på Android-og IOS-telefoner.

Copyright TrackSys AS ©