Bransjer

Maksimal utnyttelse

Vi kjenner din bransje og bruker kunnskapen vår til å utvikle funksjoner for skreddersydd flåtestyring. Det spiller ingen rolle om du har få kjøretøy eller en stor flåte, du bestemmer hvilke funksjoner du trenger og vi rådgir dersom du er usikker.

Vår alt-i-ett-løsning gjør det enkelt å få kontroll over alle eiendelene dine. Du trenger kun én innlogging for å spore, analysere og dokumentere. Det gir flere muligheter til å optimalisere driften, redusere kostnader og gi kundene dine gode opplevelser.

Løsningen utvikles i takt med teknologien og bransjen. Det gir en fleksibel flåtestyring som enkelt kan tilpasses og endres underveis.

Usikker på hva du trenger?

Dette sier kundene våre

Vi investerte i kamerasystemer for unik dokumentasjon og sjåførens trygghet, alt integrert i én løsning.

Tone Aarseth - Daglig leder

Med temperaturmåling fra Tracksys i våre isbiler får vi varsling hvis noe går galt. Vi har alltid kontroll på at varene ikke utsettes for nedsmelting.

Rune Borgerød - Driftssjef

Kjørebok fra Tracksys dekker våre dokumentasjonskrav. Plattformen gir informativ analyse. Tracksys har svært rask responstid på support og fremstår veldig løsningsorientert.

Christian Hodne - Seksjonsleder transport

Vi slet med hengere på avveie, men med Tracksys-løsningen er ikke dette lenger en utfordring. Alt er sømløst integrert i ett system.

Stine Bransdal - Daglig leder

Sammen med TrackSys er vi i forkant med utviklingen, skaper og tilpasser innovative løsninger for en effektiv og bærekraftig fremtid.

Roy Mikkelsen - Maskininspektør

Tracksys' plattform gir fullstendig kontroll over vår flåte, med nedlasting av kjøre- og hviletider samt analyse av selskapets avvik.

Jan Robert Juvet - Daglig leder

Nå administrerer vi hele vår bilflåte sømløst på én plattform, og dette sparer oss betydelig tid og kostnader i driften.

Reidar Dahl - Daglig leder

Tracksys tilpasser løsninger til vår kjernevirksomhet, med enestående service og løsningsorientert tilnærming. Utmerket samarbeidspartner som går ekstra langt.

Vegar Sand Braaten - Logistikksjef/CLO

Tracksys gjennomførte en ypperlig oppstartsprosess for vår landsdekkende bilflåte, særdeles effektivt og grundig gjennomført. Topp kvalitet fra start til slutt.

Roger Eriksen - Logistikksjef
Bransjer