Tjenester
GPS sporing i kart

GPS sporing i kart

Få sanntidsoppdateringer for alle kjøretøy, utstyr og materiell i flåten. Vi tilbyr en enkel kartvisning som gir deg nøyaktig posisjon og distanse for hver enhet. Dette bidrar til å forbedre effektiviteten, optimalisere ressursbruken og administrere flåten mer effektivt.

GPS sporing i kart

Kartet er en essensiell del av sporingstjenesten. Med ulike felt og ikoner kan du enkelt navigere plattformen og planlegge ruter for sjåførene dine. Dette gir en mer organisert kjøretøyhåndtering. Vår løsning bruker kart fra ulike leverandører, og du kan enkelt aktivere og deaktivere kartlagene etter behov.

I tillegg kan du inkludere egendefinerte objekter på kartet, som bensinstasjoner, baser og kundelokasjoner. For å øke sikkerheten kan du raskt finne den nærmeste bilen til en bestemt adresse ved å gruppere og vise antall kjøretøy innenfor et definert område.

Vi tilbyr også en chatfunksjon som lar deg kommunisere med andre kollegaer, inkludert sjåfører og feltarbeidere. Dette er en enkel og grunnleggende versjon av vår fullverdige ruteplanleggingsløsning, som du kan utforske mer i ruteplanleggingsseksjonen.

Vår kartbaserte løsning gir deg alt du trenger for effektiv flåtestyring, fra sanntidslokalisering til optimalisert ruteplanlegging, og bidrar til å holde din flåte i bevegelse på den mest effektive måten.

00
Sanntidsoppdateringer
00
Intuitiv kartvisning
00
Praktiske kartverktøy
00
Enkel kommunikasjon
00
Forbedret sikkerhet

En partner for suksess

Effektiv ressursstyring

Ved nøyaktig plasseringsinformasjon og sanntidsdata, sikrer GPS-sporing i kart mulighet for bedre ruteoptimalisering, kostnadsbesparelse og økt sikkerhet for kjøretøy, maskiner og utstyr.

Vi er med deg på veien, hjelper deg i gang og er tilgjengelig når du trenger det.  

Rask responstid
Garantert oppetid
24/7 vakttelefon og feilretting
Lokasjonsbasert analyse
Bedre ressursallokering
Effektiv ruteoptimalisering
Reduserte kostnader
GPS sporing i kartGPS sporing i kart

Ofte stilte spørsmål

Les alle
No items found.

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dette sier kundene våre

Vi investerte i kamerasystemer for unik dokumentasjon og sjåførens trygghet, alt integrert i én løsning.

Tone Aarseth - Daglig leder

Med temperaturmåling fra Tracksys i våre isbiler får vi varsling hvis noe går galt. Vi har alltid kontroll på at varene ikke utsettes for nedsmelting.

Rune Borgerød - Driftssjef

Kjørebok fra Tracksys dekker våre dokumentasjonskrav. Plattformen gir informativ analyse. Tracksys har svært rask responstid på support og fremstår veldig løsningsorientert.

Christian Hodne - Seksjonsleder transport

Vi slet med hengere på avveie, men med Tracksys-løsningen er ikke dette lenger en utfordring. Alt er sømløst integrert i ett system.

Stine Bransdal - Daglig leder

Sammen med TrackSys er vi i forkant med utviklingen, skaper og tilpasser innovative løsninger for en effektiv og bærekraftig fremtid.

Roy Mikkelsen - Maskininspektør

Tracksys' plattform gir fullstendig kontroll over vår flåte, med nedlasting av kjøre- og hviletider samt analyse av selskapets avvik.

Jan Robert Juvet - Daglig leder

Nå administrerer vi hele vår bilflåte sømløst på én plattform, og dette sparer oss betydelig tid og kostnader i driften.

Reidar Dahl - Daglig leder

Tracksys tilpasser løsninger til vår kjernevirksomhet, med enestående service og løsningsorientert tilnærming. Utmerket samarbeidspartner som går ekstra langt.

Vegar Sand Braaten - Logistikksjef/CLO

Tracksys gjennomførte en ypperlig oppstartsprosess for vår landsdekkende bilflåte, særdeles effektivt og grundig gjennomført. Topp kvalitet fra start til slutt.

Roger Eriksen - Logistikksjef

Sett sammen den beste løsningen for dine behov.

Se alle tjenester

No items found.