Tjenester

Alt i én løsning

Med alt samlet på ett sted trenger du ikke logge inn og ut av forskjellige systemer eller bruke tid på manuelle oppdateringer.

Du skal være sikker på at du får den informasjonen, funksjonaliteten og kontrollen du trenger for å optimalisere driften – uavhengig bransje og flåtestørrelse.

Tracksys samler alle tjenestene du trenger for å navigere og administrere stødig, uten forstyrrende elementer du ikke har behov for.

Usikker på hva du trenger?

Rapport og tidskontroll

Rapport og tidskontroll

Effektivisering og optimalisering

Effektivisering og optimalisering

Bærekraft

Bærekraft

Sikkerhet og trygghet

Sikkerhet og trygghet

Vedlikehold

Vedlikehold

Sporing av utstyr

Sporing av utstyr

Temperaturovervåking

Temperaturovervåking

Beklager, ingen søkeresultater.

Bransjer

Logistikk og langtransport

En effektiv og enkel måte å fjernspore kjøretøy og eiendeler. Administrer bedriftens flåte ved hjelp av enkle, men kraftige tjenester!

Dette sier kundene våre

Vi investerte i kamerasystemer for unik dokumentasjon og sjåførens trygghet, alt integrert i én løsning.

Tone Aarseth - Daglig leder

Med temperaturmåling fra Tracksys i våre isbiler får vi varsling hvis noe går galt. Vi har alltid kontroll på at varene ikke utsettes for nedsmelting.

Rune Borgerød - Driftssjef

Kjørebok fra Tracksys dekker våre dokumentasjonskrav. Plattformen gir informativ analyse. Tracksys har svært rask responstid på support og fremstår veldig løsningsorientert.

Christian Hodne - Seksjonsleder transport

Vi slet med hengere på avveie, men med Tracksys-løsningen er ikke dette lenger en utfordring. Alt er sømløst integrert i ett system.

Stine Bransdal - Daglig leder

Sammen med TrackSys er vi i forkant med utviklingen, skaper og tilpasser innovative løsninger for en effektiv og bærekraftig fremtid.

Roy Mikkelsen - Maskininspektør

Tracksys' plattform gir fullstendig kontroll over vår flåte, med nedlasting av kjøre- og hviletider samt analyse av selskapets avvik.

Jan Robert Juvet - Daglig leder

Nå administrerer vi hele vår bilflåte sømløst på én plattform, og dette sparer oss betydelig tid og kostnader i driften.

Reidar Dahl - Daglig leder

Tracksys tilpasser løsninger til vår kjernevirksomhet, med enestående service og løsningsorientert tilnærming. Utmerket samarbeidspartner som går ekstra langt.

Vegar Sand Braaten - Logistikksjef/CLO

Tracksys gjennomførte en ypperlig oppstartsprosess for vår landsdekkende bilflåte, særdeles effektivt og grundig gjennomført. Topp kvalitet fra start til slutt.

Roger Eriksen - Logistikksjef
Løsninger