Tjenester
Elektronisk kjørebok

Elektronisk kjørebok

Vår digitale kjørebok oppfyller kravene i skatteloven ved å tilby detaljert rapportering av start- og stopptider, turtyper (arbeid/privat), kilometerstand og formål for hver enkelt tur. Dette sikrer fullstendig dokumentasjon som forenkler overholdelse av skattereglene for både bedriften og de ansatte.

Elektronisk kjørebok

De fleste firmabiler er utstyrt med GPS-sporingsenheter som bidrar til effektiv administrasjon av bedriftens flåte og som dokumenterer adressene for turens start og stopp. Vår kjørebokløsning fungerer som din automatiserte følgesvenn for å håndtere flåten og de ansattes reiser.

Personvern er en viktig del av vår løsning. Når en av dine ansatte kjører privat utover arbeidstiden, aktiveres privatmodus umiddelbart. Dette sikrer en helhetlig tilnærming til håndtering av kjørebok, med fokus på skatteoverholdelse, effektiv administrasjon og ivaretakelse av de ansattes personvern.

00
Overholdelse av skatteregler
00
Effektiv administrasjon av firmabilflåten
00
Fleksibel bruk og kompensasjon
00
Automatisert registrering og formålshåndtering
00
Personvern

En partner for suksess

Vi er med deg på veien, hjelper deg i gang og er tilgjengelig når du trenger det.  

Rask responstid
Garantert oppetid
24/7 vakttelefon og feilretting
Elektronisk kjørebokElektronisk kjørebok

Ofte stilte spørsmål

Les alle
No items found.

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dette sier kundene våre

Vi investerte i kamerasystemer for unik dokumentasjon og sjåførens trygghet, alt integrert i én løsning.

Tone Aarseth - Daglig leder

Med temperaturmåling fra Tracksys i våre isbiler får vi varsling hvis noe går galt. Vi har alltid kontroll på at varene ikke utsettes for nedsmelting.

Rune Borgerød - Driftssjef

Kjørebok fra Tracksys dekker våre dokumentasjonskrav. Plattformen gir informativ analyse. Tracksys har svært rask responstid på support og fremstår veldig løsningsorientert.

Christian Hodne - Seksjonsleder transport

Vi slet med hengere på avveie, men med Tracksys-løsningen er ikke dette lenger en utfordring. Alt er sømløst integrert i ett system.

Stine Bransdal - Daglig leder

Sammen med TrackSys er vi i forkant med utviklingen, skaper og tilpasser innovative løsninger for en effektiv og bærekraftig fremtid.

Roy Mikkelsen - Maskininspektør

Tracksys' plattform gir fullstendig kontroll over vår flåte, med nedlasting av kjøre- og hviletider samt analyse av selskapets avvik.

Jan Robert Juvet - Daglig leder

Nå administrerer vi hele vår bilflåte sømløst på én plattform, og dette sparer oss betydelig tid og kostnader i driften.

Reidar Dahl - Daglig leder

Tracksys tilpasser løsninger til vår kjernevirksomhet, med enestående service og løsningsorientert tilnærming. Utmerket samarbeidspartner som går ekstra langt.

Vegar Sand Braaten - Logistikksjef/CLO

Tracksys gjennomførte en ypperlig oppstartsprosess for vår landsdekkende bilflåte, særdeles effektivt og grundig gjennomført. Topp kvalitet fra start til slutt.

Roger Eriksen - Logistikksjef

Sett sammen den beste løsningen for dine behov.

Se alle tjenester

No items found.
No items found.