Tjenester
Kjøreadferd

Kjøreadferd

Analyse av kjøreadferd gir verdifull innsikt som kan bidra til å redusere drivstoffutgifter, minimere kjøretøyets slitasje, øke sikkerheten og fremme miljøvennlige praksiser i flåten. Dette inkluderer vurdering av økonomisk kjøring, unødvendig tomgang, drivstoffbruk, brå svinger, bremsing, akselerasjon og optimalisering av turtall.

Kjøreadferd

Med tjenesten for kjøreadferd kan du etablere et sikkert og effektivt kjøremiljø. Analyse av kjøreadferd gir verdifull innsikt i hver førers prestasjoner, gir muligheten til å evaluere de ansattes kjørevaner og identifisere områder som krever forbedring. Dette gjør det mulig å tilby målrettet opplæring til sjåfører for å forbedre deres ferdigheter og ansvar på veien.

Kjøreadferden vurderes gjennom en poengsum basert på ulike parametere. Den totale poengsummen for hver sjåfør og kjøretøy beregnes for å identifisere de mest og minst effektive sjåførene og kjøretøyene. Disse totalpoengsummene vises tydelig med fargekoder og prosentandeler, og gjør det enkelt å forstå og vurdere kjøreadferden raskt og effektivt. Poengsystemet gir en transparent vurdering av sjåfør- og kjøretøyeffektivitet, og gjør det enkelt å identifisere og belønne de beste prestasjonene.

Kjøreadferd fra sjåførdata baseres på data samlet inn fra alle enheter installert på kjøretøyene som sjåførene har brukt i den angitte perioden. Dersom sjåføren har brukt flere kjøretøy, vil poengsummen bli beregnet ved å ta hensyn til all data som er samlet inn fra alle kjøretøyene som ble brukt av denne spesifikke sjåføren. For å se data knyttet til en bestemt sjåfør, må sjåføridentifikasjon være aktivert. Dette kan oppnås enten ved manuelt å tilordne sjåføren til et bestemt kjøretøy eller ved bruk av en av våre løsninger for automatisk sjåføridentifikasjon. Kjøreadferd fra kjøretøy er basert på data samlet inn fra enheten installert i selve kjøretøyet i den valgte perioden. Alle data blir vist uavhengig av hvilken sjåfør som brukte kjøretøyet.

Data som blir analysert

  • Bruk av cruisekontroll
  • Fritrilling
  • Hard bremsing
  • Rask akselerasjon
  • Brå svingning
  • Kjøring med økonomisk motorturtall
  • ECO-hastighet (>85 km/t)

Vår tjeneste for kjøreadferd er en viktig del av flåtestyring som kan forbedre både sikkerheten og den generelle interne driften.

00
Optimalisert drivstoffbruk
00
Redusert slitasje
00
Forbedret sikkerhet
00
Miljøvennlighet
00
Effektiv bruk

En partner for suksess

Vi er med deg på veien, hjelper deg i gang og er tilgjengelig når du trenger det.  

Rask responstid
Garantert oppetid
24/7 vakttelefon og feilretting
KjøreadferdKjøreadferd

Ofte stilte spørsmål

Les alle
No items found.

Relaterte tjenester

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dette sier kundene våre

Vi investerte i kamerasystemer for unik dokumentasjon og sjåførens trygghet, alt integrert i én løsning.

Tone Aarseth - Daglig leder

Med temperaturmåling fra Tracksys i våre isbiler får vi varsling hvis noe går galt. Vi har alltid kontroll på at varene ikke utsettes for nedsmelting.

Rune Borgerød - Driftssjef

Kjørebok fra Tracksys dekker våre dokumentasjonskrav. Plattformen gir informativ analyse. Tracksys har svært rask responstid på support og fremstår veldig løsningsorientert.

Christian Hodne - Seksjonsleder transport

Vi slet med hengere på avveie, men med Tracksys-løsningen er ikke dette lenger en utfordring. Alt er sømløst integrert i ett system.

Stine Bransdal - Daglig leder

Sammen med TrackSys er vi i forkant med utviklingen, skaper og tilpasser innovative løsninger for en effektiv og bærekraftig fremtid.

Roy Mikkelsen - Maskininspektør

Tracksys' plattform gir fullstendig kontroll over vår flåte, med nedlasting av kjøre- og hviletider samt analyse av selskapets avvik.

Jan Robert Juvet - Daglig leder

Nå administrerer vi hele vår bilflåte sømløst på én plattform, og dette sparer oss betydelig tid og kostnader i driften.

Reidar Dahl - Daglig leder

Tracksys tilpasser løsninger til vår kjernevirksomhet, med enestående service og løsningsorientert tilnærming. Utmerket samarbeidspartner som går ekstra langt.

Vegar Sand Braaten - Logistikksjef/CLO

Tracksys gjennomførte en ypperlig oppstartsprosess for vår landsdekkende bilflåte, særdeles effektivt og grundig gjennomført. Topp kvalitet fra start til slutt.

Roger Eriksen - Logistikksjef

Sett sammen den beste løsningen for dine behov.

Se alle tjenester

No items found.
No items found.