Tjenester
Flåteeffektivitet

Flåteeffektivitet

Ved å måle flåtens effektivitet får du innsikt i hvordan du utnytter kjøretøyressursene dine. En mer effektiv bruk av kjøretøyene kan kutte kostnader, minimere slitasje og gjøre flåteadministrasjonen mer bærekraftig.

Flåteeffektivitet

Å vurdere flåtestørrelse kan være utfordrende for store selskaper. Situasjoner kan oppstå der noen kjøretøy brukes sjelden, og å selge dem kan potensielt redusere driftskostnader. Vår løsning for flåteeffektivitet hjelper deg med å ta de beste beslutningene for selskapet. Den måler flåtens ytelse automatisk, uavhengig av størrelse og bruksmønster.

Vi tilbyr automatiske beregninger av flåteeffektivitet på daglig, ukentlig og månedlig basis. Dette gir en praktisk måte å sammenligne effektiviteten mellom kjøretøy som kun brukes i spesifikke tidsperioder i løpet av dagen, enten de er i bevegelse eller står stille. Du kan spore dataene etter dine valgte kjøretøygrupper, ikke-grupperte kjøretøy eller hele flåten for å få innsikt og ta informerte beslutninger.

Samlet sett vil implementeringen av denne flåteeffektivitetsløsningen bidra til å forbedre driftsytelsen, redusere kostnader og sikre en bærekraftig og optimal styring av kjøretøysflåten.

00
Kostnadseffektivitet
00
Minimering av slitasje
00
Forbedret ressursutnyttelse
00
Automatisert analyse og rapportering
00
Fleksibel analyse
00
Segmentert analyse

En partner for suksess

Vi er med deg på veien, hjelper deg i gang og er tilgjengelig når du trenger det.  

Rask responstid
Garantert oppetid
24/7 vakttelefon og feilretting
FlåteeffektivitetFlåteeffektivitet

Ofte stilte spørsmål

Les alle
No items found.

Relaterte tjenester

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dette sier kundene våre

Vi investerte i kamerasystemer for unik dokumentasjon og sjåførens trygghet, alt integrert i én løsning.

Tone Aarseth - Daglig leder

Med temperaturmåling fra Tracksys i våre isbiler får vi varsling hvis noe går galt. Vi har alltid kontroll på at varene ikke utsettes for nedsmelting.

Rune Borgerød - Driftssjef

Kjørebok fra Tracksys dekker våre dokumentasjonskrav. Plattformen gir informativ analyse. Tracksys har svært rask responstid på support og fremstår veldig løsningsorientert.

Christian Hodne - Seksjonsleder transport

Vi slet med hengere på avveie, men med Tracksys-løsningen er ikke dette lenger en utfordring. Alt er sømløst integrert i ett system.

Stine Bransdal - Daglig leder

Sammen med TrackSys er vi i forkant med utviklingen, skaper og tilpasser innovative løsninger for en effektiv og bærekraftig fremtid.

Roy Mikkelsen - Maskininspektør

Tracksys' plattform gir fullstendig kontroll over vår flåte, med nedlasting av kjøre- og hviletider samt analyse av selskapets avvik.

Jan Robert Juvet - Daglig leder

Nå administrerer vi hele vår bilflåte sømløst på én plattform, og dette sparer oss betydelig tid og kostnader i driften.

Reidar Dahl - Daglig leder

Tracksys tilpasser løsninger til vår kjernevirksomhet, med enestående service og løsningsorientert tilnærming. Utmerket samarbeidspartner som går ekstra langt.

Vegar Sand Braaten - Logistikksjef/CLO

Tracksys gjennomførte en ypperlig oppstartsprosess for vår landsdekkende bilflåte, særdeles effektivt og grundig gjennomført. Topp kvalitet fra start til slutt.

Roger Eriksen - Logistikksjef

Sett sammen den beste løsningen for dine behov.

Se alle tjenester

No items found.
No items found.