Hvorfor velge oss

En partner for suksess

Vi har samlet alle tjenestene du trenger for å administrere hele flåten din i én løsning. For deg betyr det helt enkelt at du kun trenger én lisens og én innlogging for å få full oversikt.

Åpne integrasjoner til andre systemer gir mer data og bedre analyser som forenkler bedriftens rapportering. Slik kan du ta de riktige beslutningene som bidrar til økt produktivitet og lønnsomhet.

Vi er selvfølgelig med deg på veien slik at du får mest mulig ut av løsningen din.

Kom i gang på 1-2-3

Vi er opptatt av grundige forberedelser for å sikre en enkel og effektiv oppstart. Uavhengig om du har en liten eller stor flåte, er vår løsning skreddersydd deg og dine behov.

Vi tar ansvar for alt fra planlegging til tilgang, slik at du kan komme i gang raskt og smidig. Med Tracksys er en sømløs oppstart bare begynnelsen på din effektive reise.

Du velger tjenestene som passer
Oppstart for din bedrift
Du er i gang
00

Du velger tjenestene som passer

Du kan selv velge hvilke funksjoner du har behov for, og vårt supportteam står til din rådighet for å sikre at du får mest mulig ut av vår løsning.

00

Oppstart for din bedrift

Vi forbereder alt av utstyr, tilpasser alle funksjoner i tråd med dine behov, og tilbyr digital opplæring gjennom vår læringsplattform.

00

Du er i gang

Etter en effektiv digital opplæring, er du klar til å ta i bruk systemet umiddelbart etter du har mottatt utstyret.

Digital opplæring

Vår læringsplattform er heldigital og perfekt for deg som er på farten. Den er designet for å gi deg den kunnskapen og opplæringen du trenger for å få mest ut av løsningen din.

Brukertilpasset
Alt på ett sted
Korte instruksjonsvideoer
Tidseffektiv

Med på veien

Vi hjelper deg i gang og er tilgjengelig når du trenger det.

Rask responstid
Garantert oppetid
24/7 vakttelefon og feilretting