Nyheter

Fordelene med fartsskriver løsninger

Fordelene med fartsskriver løsninger

I en verden hvor tid er penger, tilbyr Tracksys en vital løsning for flåtestyring gjennom vår avanserte fartsskriverkontroll. Denne tjenesten fokuserer på å effektivisere overvåkningen av kjøre- og hviletid, noe som er kritisk for transport- og logistikkselskaper som må overholde strenge regulatoriske krav.

Hva er en fartsskriver, og hvorfor er den nyttig?

En fartsskriver, også kjent som en tachograf, er en enhet installert i kjøretøy, spesielt de som brukes i kommersiell transport som lastebiler og busser. Denne enheten registrerer ulike data relatert til kjøretøyets drift, inkludert hastighet, kjøretid, distanse og hviletider.

Her er noen av hovedgrunnene til hvorfor en fartsskriver er nyttig:

  • I mange land er det lovpålagt for kommersielle kjøretøy å ha installert en fartsskriver for å sikre at sjåfører overholder reglene for kjøre- og hviletider. Dette hjelper til med å forhindre tretthet og øke trafikksikkerheten.
  • Ved å overvåke og begrense kjøretiden hjelper fartsskrivere med å redusere risikoen for ulykker forårsaket av tretthet. Dataene fra fartsskriveren kan også brukes i etterforskning av trafikkulykker for å fastslå fakta om kjøretøyets aktivitet før en hendelse.
  • Fartsskrivere kan bidra til å analysere kjøretøyets bruk og sjåførens atferd, noe som kan føre til bedre ruteplanlegging og tidsstyring i transportbedrifter.
  • I tilfelle tvister eller rettslige spørsmål, kan data fra fartsskrivere brukes som bevis for å bevise eller motbevise anklager om brudd på trafikkregler eller kjøre- og hviletidsbestemmelser.
  • Ved å registrere detaljer om kjøretøyets drift kan fartsskrivere også hjelpe med vedlikeholdsplanlegging. Ved å analysere kjøretøyets ytelse over tid kan bedrifter planlegge forebyggende vedlikehold mer effektivt.

Fartsskrivere er dermed et viktig verktøy for å sikre at kommersielle kjøretøy drives på en trygg, lovlig og effektiv måte.


Hvorfor bør du velge løsningen fra Tracksys?

Våre fartsskriverløsninger er utviklet med tanke på å møte de utfordringene og behovene som transportbransjen står overfor i dagens stadig skiftende landskap. Ved å samarbeide med oss kan bedrifter sikre seg en fremtidsrettet løsning som ikke bare oppfyller kravene i dag, men også legger til rette for fremtidig vekst og suksess.

Vi tilbyr avanserte analysemuligheter som gir transportvirksomheter verdifull innsikt i kjøretøyprestasjon og sjåføratferd. Tett samarbeid med deg som kunde gjør at vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer perfekt til deres behov og krav.

Ønsker du å sikre din flåtes effektivitet og overholde lovpålagte krav for kjøre- og hviletid?

Ta kontakt med oss i dag for å få skreddersydde tilbud på våre avanserte fartsskriverløsninger!

Har du spørsmål om hvordan systemet vårt fungerer. Snakk med en ekspert.
Book demo

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.