Tjenester
Alkolås

Alkolås

Dersom sjåføren ikke utfører pusteprøve eller alkolåsen viser for høy promille, blir bilen stående. Vi tar hånd om alt dette for deg og sørger for økt sikkerhet på veien. Alt registreres og loggføres i løsningen.

Alkolås

Sikkerhet på veien

Alkolåsen er designet for å bekjempe promillekjøring og fremme ansvarlig kjøreatferd. Denne innovative løsningen integrerer pålitelige alkolåser i kjøretøyene dine. Målet er å sikre at sjåførene er edru og skikket for kjøring før de tar plass bak rattet.

Hvis en sjåfør ikke utfører pusteprøve eller alkolåsen registrerer en promille over grenseverdiene, vil kjøretøyet nektes start. Alkolås-tjenesten er en avgjørende komponent for å skape tryggere veier. Som flåteeier gir denne løsningen deg kontroll og trygghet, og bidrar til å gjøre veiene tryggere for alle trafikanter. La oss sammen bidra til å gjøre veiene tryggere.

00
Forbedret sikkerhet på veien
00
Ansvarlig kjøreatferd
00
Fullstendig administrasjon og overvåkning
00
Overholdelse av krav og dokumentasjon
00
Sikkerhet for flåte og omdømme

En partner for suksess

Vi er med deg på veien, hjelper deg i gang og er tilgjengelig når du trenger det.  

Rask responstid
Garantert oppetid
24/7 vakttelefon og feilretting
AlkolåsAlkolås

Ofte stilte spørsmål

Les alle
No items found.

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dette sier kundene våre

Vi investerte i kamerasystemer for unik dokumentasjon og sjåførens trygghet, alt integrert i én løsning.

Tone Aarseth - Daglig leder

Med temperaturmåling fra Tracksys i våre isbiler får vi varsling hvis noe går galt. Vi har alltid kontroll på at varene ikke utsettes for nedsmelting.

Rune Borgerød - Driftssjef

Kjørebok fra Tracksys dekker våre dokumentasjonskrav. Plattformen gir informativ analyse. Tracksys har svært rask responstid på support og fremstår veldig løsningsorientert.

Christian Hodne - Seksjonsleder transport

Vi slet med hengere på avveie, men med Tracksys-løsningen er ikke dette lenger en utfordring. Alt er sømløst integrert i ett system.

Stine Bransdal - Daglig leder

Sammen med TrackSys er vi i forkant med utviklingen, skaper og tilpasser innovative løsninger for en effektiv og bærekraftig fremtid.

Roy Mikkelsen - Maskininspektør

Tracksys' plattform gir fullstendig kontroll over vår flåte, med nedlasting av kjøre- og hviletider samt analyse av selskapets avvik.

Jan Robert Juvet - Daglig leder

Nå administrerer vi hele vår bilflåte sømløst på én plattform, og dette sparer oss betydelig tid og kostnader i driften.

Reidar Dahl - Daglig leder

Tracksys tilpasser løsninger til vår kjernevirksomhet, med enestående service og løsningsorientert tilnærming. Utmerket samarbeidspartner som går ekstra langt.

Vegar Sand Braaten - Logistikksjef/CLO

Tracksys gjennomførte en ypperlig oppstartsprosess for vår landsdekkende bilflåte, særdeles effektivt og grundig gjennomført. Topp kvalitet fra start til slutt.

Roger Eriksen - Logistikksjef

Sett sammen den beste løsningen for dine behov.

Se alle tjenester