Tjenester
Digitalisering av skjema

Digitalisering av skjema

Med vår tjeneste kan du enkelt lage skreddersydde rapporter, sjekklister og leveringsdokumenter som er tilpasset dine forretningskrav. Brukerne kan enkelt få tilgang til disse skjemaene i appen, og dette utgjør en effektiv metode for å samle og administrere kritisk informasjon i virksomheten.

Digitalisering av skjema

Samling og digitalisering av skjemaer kan hjelpe din bedrift med å automatisere daglige prosesser ved å gi muligheten til å opprette skreddersydde skjemaer som ansatte kan fylle ut når som helst og hvor som helst via appen på sine mobile enheter.

Skjemaer kan representere forskjellige dokumenterte oppgaver som tidligere ble utført på papir, som for eksempel kvitteringsregistrering for regnskapsføring eller daglige sjåførskjemaer, drivstoffpåfyllingsskjemaer, arbeid utført på en klients sted osv. Dette gjør at regnskapsavdelingen raskt og enkelt kan opprette fakturaer til klientene.

Samlet sett gir denne tjenesten bedre organisering, økt effektivitet og nøyaktighet i informasjonsinnsamlingen for virksomheten, samtidig som den støtter miljøvennlige praksiser.

00
Skreddersydde skjemaer
00
Effektiv informasjonsinnsamling
00
Bedre sporbarhet og organisering
00
Forbedret nøyaktighet og konsistens
00
Økt produktivitet og fleksibilitet

En partner for suksess

Vi er med deg på veien, hjelper deg i gang og er tilgjengelig når du trenger det.  

Rask responstid
Garantert oppetid
24/7 vakttelefon og feilretting
Digitalisering av skjemaDigitalisering av skjema

Ofte stilte spørsmål

Les alle
No items found.

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dette sier kundene våre

Vi investerte i kamerasystemer for unik dokumentasjon og sjåførens trygghet, alt integrert i én løsning.

Tone Aarseth - Daglig leder

Med temperaturmåling fra Tracksys i våre isbiler får vi varsling hvis noe går galt. Vi har alltid kontroll på at varene ikke utsettes for nedsmelting.

Rune Borgerød - Driftssjef

Kjørebok fra Tracksys dekker våre dokumentasjonskrav. Plattformen gir informativ analyse. Tracksys har svært rask responstid på support og fremstår veldig løsningsorientert.

Christian Hodne - Seksjonsleder transport

Vi slet med hengere på avveie, men med Tracksys-løsningen er ikke dette lenger en utfordring. Alt er sømløst integrert i ett system.

Stine Bransdal - Daglig leder

Sammen med TrackSys er vi i forkant med utviklingen, skaper og tilpasser innovative løsninger for en effektiv og bærekraftig fremtid.

Roy Mikkelsen - Maskininspektør

Tracksys' plattform gir fullstendig kontroll over vår flåte, med nedlasting av kjøre- og hviletider samt analyse av selskapets avvik.

Jan Robert Juvet - Daglig leder

Nå administrerer vi hele vår bilflåte sømløst på én plattform, og dette sparer oss betydelig tid og kostnader i driften.

Reidar Dahl - Daglig leder

Tracksys tilpasser løsninger til vår kjernevirksomhet, med enestående service og løsningsorientert tilnærming. Utmerket samarbeidspartner som går ekstra langt.

Vegar Sand Braaten - Logistikksjef/CLO

Tracksys gjennomførte en ypperlig oppstartsprosess for vår landsdekkende bilflåte, særdeles effektivt og grundig gjennomført. Topp kvalitet fra start til slutt.

Roger Eriksen - Logistikksjef

Sett sammen den beste løsningen for dine behov.

Se alle tjenester

No items found.