Tjenester
Kjøretøyinspeksjon

Kjøretøyinspeksjon

Tjenesten gir deg den nødvendige tryggheten du trenger. Du kan planlegge inspeksjoner med ulik hyppighet, fra daglige til månedlige, og dermed unngå kostbare overraskelser ved å oppdage problemer tidlig. Vårt system gjør det enkelt å følge opp og løse avvik når de oppstår.

Kjøretøyinspeksjon

Med vår kjøretøysinspeksjonstjeneste kan du effektivt administrere vedlikeholdet av flåten din og redusere kostnadene forbundet med unødvendige reparasjoner. Dette sikrer at hvert kjøretøy gjennomgår regelmessige inspeksjoner i tråd med deres spesifikke behov.

Du har muligheten til enkelt å tilpasse inspeksjonsfrekvensen og opprette spesifikke inspeksjoner for ulike typer kjøretøy. Når inspeksjonsplanene er opprettet, blir de gjort tilgjengelige for de ansatte via den mobile applikasjonen. Sjåførene dine vil motta varsler når inspeksjoner er påkrevd. Inspeksjoner kan utføres direkte fra sjåfører og feltarbeideres mobile telefoner eller andre enheter, og de har muligheten til å legge til bilder, kommentarer og dokumenter for å rapportere eventuelle skader. Etter opplasting gir dette lederne umiddelbar tilgang til en oppsummering av inspeksjonene. Våre tilpasningsdyktige skjemaer er brukervennlige og sparer deg for verdifull tid.

Samlet sett bidrar denne løsningen til bedre vedlikehold og styring av kjøretøysflåten, noe som resulterer i kostnadsbesparelser, økt effektivitet og tryggere operasjoner.

00
Effektiv vedlikeholdsplanlegging
00
Varsler og påminnelser
00
Mobilapp for inspeksjoner
00
Enkel rapportering av avvik
00
Bedre ledelsesoversikt

En partner for suksess

Vi er med deg på veien, hjelper deg i gang og er tilgjengelig når du trenger det.  

Rask responstid
Garantert oppetid
24/7 vakttelefon og feilretting
KjøretøyinspeksjonKjøretøyinspeksjon

Ofte stilte spørsmål

Les alle
No items found.

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dette sier kundene våre

Vi investerte i kamerasystemer for unik dokumentasjon og sjåførens trygghet, alt integrert i én løsning.

Tone Aarseth - Daglig leder

Med temperaturmåling fra Tracksys i våre isbiler får vi varsling hvis noe går galt. Vi har alltid kontroll på at varene ikke utsettes for nedsmelting.

Rune Borgerød - Driftssjef

Kjørebok fra Tracksys dekker våre dokumentasjonskrav. Plattformen gir informativ analyse. Tracksys har svært rask responstid på support og fremstår veldig løsningsorientert.

Christian Hodne - Seksjonsleder transport

Vi slet med hengere på avveie, men med Tracksys-løsningen er ikke dette lenger en utfordring. Alt er sømløst integrert i ett system.

Stine Bransdal - Daglig leder

Sammen med TrackSys er vi i forkant med utviklingen, skaper og tilpasser innovative løsninger for en effektiv og bærekraftig fremtid.

Roy Mikkelsen - Maskininspektør

Tracksys' plattform gir fullstendig kontroll over vår flåte, med nedlasting av kjøre- og hviletider samt analyse av selskapets avvik.

Jan Robert Juvet - Daglig leder

Nå administrerer vi hele vår bilflåte sømløst på én plattform, og dette sparer oss betydelig tid og kostnader i driften.

Reidar Dahl - Daglig leder

Tracksys tilpasser løsninger til vår kjernevirksomhet, med enestående service og løsningsorientert tilnærming. Utmerket samarbeidspartner som går ekstra langt.

Vegar Sand Braaten - Logistikksjef/CLO

Tracksys gjennomførte en ypperlig oppstartsprosess for vår landsdekkende bilflåte, særdeles effektivt og grundig gjennomført. Topp kvalitet fra start til slutt.

Roger Eriksen - Logistikksjef

Sett sammen den beste løsningen for dine behov.

Se alle tjenester

No items found.
No items found.