Tjenester
Meldingstjeneste

Meldingstjeneste

Med vår integrerte meldingstjeneste blir effektiv internkommunikasjon en lek. Enten du snakker med en enkelt sjåfør eller en gruppe, gir vi deg en sømløs tilgang til samtaler, filer og stedsinformasjon, selv når folk er på farten.

Meldingstjeneste

Dette er et profesjonelt alt-i-ett kommunikasjonsverktøy som gjør det enkelt å nå ut til hvem som helst i selskapet. Det forenkler kommunikasjonen mellom kolleger og avdelinger ved å tilby en enhetlig plattform for samtaler, fil- og stedsdeling. Du kan sende direktemeldinger, SMS, Garmin-meldinger, opprette gruppechater eller arbeidsområder, og enkelt dele filer og lokasjoner gjennom plattformen. Slik sparer dere tid og forbedrer koordineringen og informasjonsflyten blant de ansatte.

Denne altomfattende kommunikasjonsløsningen forbedrer samarbeidet og koordineringen internt, og sikrer en sømløs, rask og pålitelig kommunikasjonsprosess i selskapet.

00
Alt-i-ett kommunikasjonsverktøy
00
Fleksible kommunikasjonsalternativer
00
Bedret tilgjengelighet
00
Rask og direkte kontakt

En partner for suksess

Vi er med deg på veien, hjelper deg i gang og er tilgjengelig når du trenger det.  

Rask responstid
Garantert oppetid
24/7 vakttelefon og feilretting
MeldingstjenesteMeldingstjeneste

Ofte stilte spørsmål

Les alle
No items found.

Relaterte tjenester

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dette sier kundene våre

Vi investerte i kamerasystemer for unik dokumentasjon og sjåførens trygghet, alt integrert i én løsning.

Tone Aarseth - Daglig leder

Med temperaturmåling fra Tracksys i våre isbiler får vi varsling hvis noe går galt. Vi har alltid kontroll på at varene ikke utsettes for nedsmelting.

Rune Borgerød - Driftssjef

Kjørebok fra Tracksys dekker våre dokumentasjonskrav. Plattformen gir informativ analyse. Tracksys har svært rask responstid på support og fremstår veldig løsningsorientert.

Christian Hodne - Seksjonsleder transport

Vi slet med hengere på avveie, men med Tracksys-løsningen er ikke dette lenger en utfordring. Alt er sømløst integrert i ett system.

Stine Bransdal - Daglig leder

Sammen med TrackSys er vi i forkant med utviklingen, skaper og tilpasser innovative løsninger for en effektiv og bærekraftig fremtid.

Roy Mikkelsen - Maskininspektør

Tracksys' plattform gir fullstendig kontroll over vår flåte, med nedlasting av kjøre- og hviletider samt analyse av selskapets avvik.

Jan Robert Juvet - Daglig leder

Nå administrerer vi hele vår bilflåte sømløst på én plattform, og dette sparer oss betydelig tid og kostnader i driften.

Reidar Dahl - Daglig leder

Tracksys tilpasser løsninger til vår kjernevirksomhet, med enestående service og løsningsorientert tilnærming. Utmerket samarbeidspartner som går ekstra langt.

Vegar Sand Braaten - Logistikksjef/CLO

Tracksys gjennomførte en ypperlig oppstartsprosess for vår landsdekkende bilflåte, særdeles effektivt og grundig gjennomført. Topp kvalitet fra start til slutt.

Roger Eriksen - Logistikksjef

Sett sammen den beste løsningen for dine behov.

Se alle tjenester

No items found.
No items found.