Tjenester
Rapporter

Rapporter

Motta varslinger akkurat slik du vil ha dem. Vår løsning gir deg fleksibiliteten til å tilpasse sanntidsvarsler som passer din tidsplan. Send SMS, push-meldinger eller e-postvarsler til de rette mottakerne når det passer best.

Rapporter

Rapporter gir deg muligheten til å få en grundig oversikt egen kjøretøyflåte. Med vår rapportplanleggingstjeneste kan du motta forhåndsdefinerte rapporter enten direkte i plattformen eller via e-post. Du kan enkelt konfigurere rapporter ved å velge hvilke typer data og informasjon som skal inkluderes, hvor ofte rapporten skal genereres, i tillegg til når og hvor den skal sendes. Denne fleksible tilnærmingen gir deg full kontroll over rapportprosessen, og lar deg tilpasse og standardisere rapporteringen i tråd med dine spesifikke krav og tidsplaner. Dette resulterer i betydelige tidsbesparelser og frigjør ressurser som ellers ville blitt brukt på manuell rapportutforming.

Rapportene er inndelt i flere grupper basert på deres spesifikke egenskaper, for enkel navigasjon og rask tilgang til nødvendige data.
Disse er;

 • Kjøreruter
 • Geogjerder og Objekter
 • Enhetsdata og Overvåking
 • Sjåfør- og Flåtestyring
 • Arbeidstider; CAN-data
 • Drivstoff; Ekstra enheter
 • Temperatur
 • Fartsskriver
 • Regnskap
 • Kommunikasjon
 • Brukere og Innstillinger
 • Annet

Samlet sett bidrar denne løsningen til bedre styring av kjøretøysflåten gjennom tilpassede varsler og effektive rapporter, som igjen fører til økt effektivitet, tidsbesparelse og bedre kontroll over flåteadministrasjonen

00
Tidsbesparelse med forhåndsutformede rapporter
00
Strukturerte rapportgrupper
00
Fleksibel tilgang til ulike rapporttyper
00
Planlagte rapporter for automatisert informasjonsflyt
00
Bedre overvåking og beslutningsgrunnlag

En partner for suksess

Vi er med deg på veien, hjelper deg i gang og er tilgjengelig når du trenger det.  

Rask responstid
Garantert oppetid
24/7 vakttelefon og feilretting
RapporterRapporter

Ofte stilte spørsmål

Les alle
No items found.

Relaterte tjenester

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dette sier kundene våre

Vi investerte i kamerasystemer for unik dokumentasjon og sjåførens trygghet, alt integrert i én løsning.

Tone Aarseth - Daglig leder

Med temperaturmåling fra Tracksys i våre isbiler får vi varsling hvis noe går galt. Vi har alltid kontroll på at varene ikke utsettes for nedsmelting.

Rune Borgerød - Driftssjef

Kjørebok fra Tracksys dekker våre dokumentasjonskrav. Plattformen gir informativ analyse. Tracksys har svært rask responstid på support og fremstår veldig løsningsorientert.

Christian Hodne - Seksjonsleder transport

Vi slet med hengere på avveie, men med Tracksys-løsningen er ikke dette lenger en utfordring. Alt er sømløst integrert i ett system.

Stine Bransdal - Daglig leder

Sammen med TrackSys er vi i forkant med utviklingen, skaper og tilpasser innovative løsninger for en effektiv og bærekraftig fremtid.

Roy Mikkelsen - Maskininspektør

Tracksys' plattform gir fullstendig kontroll over vår flåte, med nedlasting av kjøre- og hviletider samt analyse av selskapets avvik.

Jan Robert Juvet - Daglig leder

Nå administrerer vi hele vår bilflåte sømløst på én plattform, og dette sparer oss betydelig tid og kostnader i driften.

Reidar Dahl - Daglig leder

Tracksys tilpasser løsninger til vår kjernevirksomhet, med enestående service og løsningsorientert tilnærming. Utmerket samarbeidspartner som går ekstra langt.

Vegar Sand Braaten - Logistikksjef/CLO

Tracksys gjennomførte en ypperlig oppstartsprosess for vår landsdekkende bilflåte, særdeles effektivt og grundig gjennomført. Topp kvalitet fra start til slutt.

Roger Eriksen - Logistikksjef

Sett sammen den beste løsningen for dine behov.

Se alle tjenester

No items found.
No items found.