Tjenester
Reservasjon av kjøretøy

Reservasjon av kjøretøy

Få alt du trenger for å enkelt administrere ogreservere kjøretøy, forbedre ressursutnyttelsen og gi brukerne en smidigopplevelse. Kan integreres med elektronisk nøkkelhåndtering slik at du har fullkontroll over nøkkelutveksling.

Reservasjon av kjøretøy

Vår tjeneste for reservasjon av kjøretøy er en praktisk løsning ved deling av kjøretøy. Muligheten til å effektivt reservere kjøretøy som deles av ansatte, basert på fornuftig bruk med hensyn til type, kjørelengde og andre faktorer, gir deg oversikt over din bilpark og hjelper deg med å vurdere om det er behov for å lease nye kjøretøy eller redusere flåtestørrelsen. Tjenesten tilbyr også løsninger for utfordringer knyttet til nøkkel- og reservasjonsadministrasjon gjennom den ansattes mobilapp. Optimalisering av flåten kan føre til betydelige kostnadsbesparelser knyttet til vedlikehold, forsikring, drivstoff og andre utgifter knyttet til mobilitet og bruk av ekstra kjøretøy.

Samlet sett gir denne løsningen selskaper med delt kjøretøyflåte muligheten til å optimalisere bruken av kjøretøyene, redusere kostnader, forbedre nøkkel-administrasjonen og gi en mer sømløs opplevelse for ansatte som reserverer og bruker kjøretøyene.

00
Forbedret ressursutnyttelse
00
Kostnadsbesparelser
00
Sikkerhet og nøkkeladministrasjon
00
Effektiv og bedre brukeropplevelse
00
Miljøvennlig tilnærming

En partner for suksess

Vi er med deg på veien, hjelper deg i gang og er tilgjengelig når du trenger det.  

Rask responstid
Garantert oppetid
24/7 vakttelefon og feilretting
Reservasjon av kjøretøyReservasjon av kjøretøy

Ofte stilte spørsmål

Les alle
No items found.

Relaterte tjenester

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dette sier kundene våre

Vi investerte i kamerasystemer for unik dokumentasjon og sjåførens trygghet, alt integrert i én løsning.

Tone Aarseth - Daglig leder

Med temperaturmåling fra Tracksys i våre isbiler får vi varsling hvis noe går galt. Vi har alltid kontroll på at varene ikke utsettes for nedsmelting.

Rune Borgerød - Driftssjef

Kjørebok fra Tracksys dekker våre dokumentasjonskrav. Plattformen gir informativ analyse. Tracksys har svært rask responstid på support og fremstår veldig løsningsorientert.

Christian Hodne - Seksjonsleder transport

Vi slet med hengere på avveie, men med Tracksys-løsningen er ikke dette lenger en utfordring. Alt er sømløst integrert i ett system.

Stine Bransdal - Daglig leder

Sammen med TrackSys er vi i forkant med utviklingen, skaper og tilpasser innovative løsninger for en effektiv og bærekraftig fremtid.

Roy Mikkelsen - Maskininspektør

Tracksys' plattform gir fullstendig kontroll over vår flåte, med nedlasting av kjøre- og hviletider samt analyse av selskapets avvik.

Jan Robert Juvet - Daglig leder

Nå administrerer vi hele vår bilflåte sømløst på én plattform, og dette sparer oss betydelig tid og kostnader i driften.

Reidar Dahl - Daglig leder

Tracksys tilpasser løsninger til vår kjernevirksomhet, med enestående service og løsningsorientert tilnærming. Utmerket samarbeidspartner som går ekstra langt.

Vegar Sand Braaten - Logistikksjef/CLO

Tracksys gjennomførte en ypperlig oppstartsprosess for vår landsdekkende bilflåte, særdeles effektivt og grundig gjennomført. Topp kvalitet fra start til slutt.

Roger Eriksen - Logistikksjef

Sett sammen den beste løsningen for dine behov.

Se alle tjenester

No items found.
No items found.