Tjenester
Servicepåminnelser og godkjenninger

Servicepåminnelser og godkjenninger

Ta kontroll over bilholdet enkelt og praktisk med vår tjeneste! Den gir oversikt over serviceavtaler, EU-kontroller, reparasjonskostnader og leieavtaler. Vi hjelper deg med å styre biløkonomien, slik at du kan kjøre uten bekymringer.

Servicepåminnelser og godkjenninger

Optimaliser vedlikeholdet med skreddersydde påminnelser basert på dine preferanser, enten det er kilometerstand, motortimer eller tid siden forrige service. Denne effektive løsningen sparer deg for tid ved å varsle deg om kommende servicebehov, slik at du unngår manuell inspeksjon av hvert kjøretøy. Få en rask oversikt over alle dine planlagte serviceoppgaver, fra oljeskift til dekkbytte eller annet nødvendig vedlikehold. Tjenesten gir også mulighet for en effektiv kostnadsoversikt og bedre kontroll over reparasjonsutgiftene, gjennom vår Reparasjonskostnader-løsning.

00
Oversikt
00
Skreddersydde påminnelser
00
Statusmeldinger
00
Kostnadsoversikt

En partner for suksess

Vi er med deg på veien, hjelper deg i gang og er tilgjengelig når du trenger det.  

Rask responstid
Garantert oppetid
24/7 vakttelefon og feilretting
Servicepåminnelser og godkjenningerServicepåminnelser og godkjenninger

Ofte stilte spørsmål

Les alle
No items found.

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dette sier kundene våre

Vi investerte i kamerasystemer for unik dokumentasjon og sjåførens trygghet, alt integrert i én løsning.

Tone Aarseth - Daglig leder

Med temperaturmåling fra Tracksys i våre isbiler får vi varsling hvis noe går galt. Vi har alltid kontroll på at varene ikke utsettes for nedsmelting.

Rune Borgerød - Driftssjef

Kjørebok fra Tracksys dekker våre dokumentasjonskrav. Plattformen gir informativ analyse. Tracksys har svært rask responstid på support og fremstår veldig løsningsorientert.

Christian Hodne - Seksjonsleder transport

Vi slet med hengere på avveie, men med Tracksys-løsningen er ikke dette lenger en utfordring. Alt er sømløst integrert i ett system.

Stine Bransdal - Daglig leder

Sammen med TrackSys er vi i forkant med utviklingen, skaper og tilpasser innovative løsninger for en effektiv og bærekraftig fremtid.

Roy Mikkelsen - Maskininspektør

Tracksys' plattform gir fullstendig kontroll over vår flåte, med nedlasting av kjøre- og hviletider samt analyse av selskapets avvik.

Jan Robert Juvet - Daglig leder

Nå administrerer vi hele vår bilflåte sømløst på én plattform, og dette sparer oss betydelig tid og kostnader i driften.

Reidar Dahl - Daglig leder

Tracksys tilpasser løsninger til vår kjernevirksomhet, med enestående service og løsningsorientert tilnærming. Utmerket samarbeidspartner som går ekstra langt.

Vegar Sand Braaten - Logistikksjef/CLO

Tracksys gjennomførte en ypperlig oppstartsprosess for vår landsdekkende bilflåte, særdeles effektivt og grundig gjennomført. Topp kvalitet fra start til slutt.

Roger Eriksen - Logistikksjef

Sett sammen den beste løsningen for dine behov.

Se alle tjenester

No items found.
No items found.