Tjenester
Strømnivå el-bil

Strømnivå el-bil

En totaloversikt over strømnivå for el-biler forenkler planlegging, reduserer kostnader og forbedrer brukeropplevelsen ved at en alltid kan velge riktig bil med nok strøm «på tanken».

Strømnivå el-bil

Effektivitet og forbedret brukeropplevelse

Oversikt over strømnivået til el-bilene i din flåte er avgjørende for effektiv planlegging, kostnadsbesparelser og forbedret brukeropplevelse. Vi tilbyr deg en innovativ løsning som gjør det enkelt å ha kontroll på strømnivået i alle dine el-biler, slik at du kan tilpasse ruter og oppdrag basert på gjenværende strøm tilgjengelig. På den måten vil du alltid kunne velge riktig bil med tilstrekkelig strøm tilgjengelig.

Vi benytter avansert teknologi for å integrere strømnivåinformasjonen sømløst i din eksisterende flåtestyringsplattform. Dette gjør at du enkelt kan overvåke strømnivået i sanntid via brukervennlige dashbord og rapporter, samt motta varsler ved lavt strømnivå for rask og effektiv oppfølging. Dette gir deg sporbarhet og detaljerte rapporter om strømnivå og bruk av el-biler, som kan være svært nyttig for både regnskapsmessige formål og analytisk innsikt.

00
Optimal ruteplanlegging
00
Reduserte driftskostnader og økt produktivitet
00
Forbedret brukeropplevelse
00
Miljøvennlig kjøring
00
Beslutningsstøtte i sanntid

En partner for suksess

Vi er med deg på veien, hjelper deg i gang og er tilgjengelig når du trenger det.  

Rask responstid
Garantert oppetid
24/7 vakttelefon og feilretting
Strømnivå el-bilStrømnivå el-bil

Ofte stilte spørsmål

Les alle
No items found.

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dette sier kundene våre

Vi investerte i kamerasystemer for unik dokumentasjon og sjåførens trygghet, alt integrert i én løsning.

Tone Aarseth - Daglig leder

Med temperaturmåling fra Tracksys i våre isbiler får vi varsling hvis noe går galt. Vi har alltid kontroll på at varene ikke utsettes for nedsmelting.

Rune Borgerød - Driftssjef

Kjørebok fra Tracksys dekker våre dokumentasjonskrav. Plattformen gir informativ analyse. Tracksys har svært rask responstid på support og fremstår veldig løsningsorientert.

Christian Hodne - Seksjonsleder transport

Vi slet med hengere på avveie, men med Tracksys-løsningen er ikke dette lenger en utfordring. Alt er sømløst integrert i ett system.

Stine Bransdal - Daglig leder

Sammen med TrackSys er vi i forkant med utviklingen, skaper og tilpasser innovative løsninger for en effektiv og bærekraftig fremtid.

Roy Mikkelsen - Maskininspektør

Tracksys' plattform gir fullstendig kontroll over vår flåte, med nedlasting av kjøre- og hviletider samt analyse av selskapets avvik.

Jan Robert Juvet - Daglig leder

Nå administrerer vi hele vår bilflåte sømløst på én plattform, og dette sparer oss betydelig tid og kostnader i driften.

Reidar Dahl - Daglig leder

Tracksys tilpasser løsninger til vår kjernevirksomhet, med enestående service og løsningsorientert tilnærming. Utmerket samarbeidspartner som går ekstra langt.

Vegar Sand Braaten - Logistikksjef/CLO

Tracksys gjennomførte en ypperlig oppstartsprosess for vår landsdekkende bilflåte, særdeles effektivt og grundig gjennomført. Topp kvalitet fra start til slutt.

Roger Eriksen - Logistikksjef

Sett sammen den beste løsningen for dine behov.

Se alle tjenester